USA Berkshire Motorhome van James en Christel terug naar Dream Amerikanen amerikaanse motorhomes

Berkshire Motorhome

Forest River is trots op het introduceren van de nieuwste Amerikaanse motorhomes, de diesel ´line-up´ de Berkshire.
De Berkshire motorhome, is een diesel motorhome waar luxe werkelijk binnen handbereik is !
Berkshire motorhomes biedt alle voorzieningen van een high-end luxe diesel motor coach
voor ongeveer dezelfde prijs die u zou betalen voor een USA gas camper.

Gebouwd op een Freightliner ´Rail XC chassis´ (een Daimler company) met volledige doorlaad opslag.
Berkshire´s standaard functies omvatten : fiberglas dak, automatische uitschuifbare generator, automatische deur- en patio luifels, 32" LCD TV aan de voorkant,

Berkshire´s ´two quadruple slide out´ plattegronden bieden voldoende ruimte voor entertainment of full-time leven.

Berkshire Mobilhome

De Class A Motorhome is de grootste en meest luxueuze van de gemotoriseerde RV´s in Amerika.
Zoals een echte "bus", gebouwd op een speciaal motorhome chassis, uitgerust voor zowel korte trips, als voor lange vakanties.
De lengte van de US Class A Motorhomes is doorgaans van 30 tot 45 voet (9 tot 13 meter).
De breedte is standaard 96 inches of zowat 2,45 meter, maar nu worden er meer Wide-Body´s gebouwd in Amerika van 100" tot 102" breed (2,6 meter), maar die zijn in Belgie niet toegelaten tot het verkeeer.
Sedert enkele jaren worden zowat alle RV´s in Amerika uitgerust met slide-outs, dit zijn uitschuifbare gedeelten die de bewoonbare oppervlakte aanzienlijk vergroten. Het gewicht van de Class A Motorhome gaat van 12 tot 25 ton en meer.
Deze Class A motorhome herbergt zeer comfortabel 2 tot 8 personen, naargelang het model en het grondplan.
De Class A motorhome wordt aangedreven door een voorinliggende benzinemotor, soms af fabriek geleverd met een LPG installatie, of door een achterinliggende dieselmotor, in de USA de zogenaamde Pusher.
De prijzen van Amerikaanse motorhomes beginnen bij 50.000 € en kunnen oplopen meer dan 2 miljoen €,
maar gemiddeld kost een goede Class A motorhome tussen 100 en 500.000 €. mydreamvilla klik

AMI mobilhome
In de Verenigde Staten rijden er niet minder dan zeven miljoen Recreational Vehicles rond !
De belangrijkste groepen zijn de Coaches (Motorhomes), de Travel Trailers (bij ons de caravans) en de Fifth Wheels (opliggers).

AMI RV Amerikaanse motorhome

Indien men het hoogste comfort zoekt, is de Amerikaanse Class A Motorhome daarvoor uitstekend geschikt. Hij draagt gewoon heel de uitrusting van een huis mee, zoals een grote frigo met vriezer, oven of microgolfoven, de meeste class A motorhomes hebben twee TV's, satellite, badkamer, douchecel, grote batterijen, grote tanks voor water en waterafvoer, een grote LPG voorraad, en een eigen stroom generator. Deze eigenschappen maken de Class A uitzonderlijk geschikt voor zg. vrij kamperen, waar geen aansluitingen voor water, elektriciteit en afvoer beschikbaar zijn. De leefbaarheid in de Class A is uitzonderlijk. mydreamvilla

victron

victron

zonnepanelen
Foto 1 : Victron EasyPlus 12/1600/70 : De Phoenix Easy Plus is een multifunctioneel energiesysteem bestaande uit een krachtige sinus omvormer, een geavanceerde 4 trapsbatterij lader, een ultrasnel omschakelapparaat en een geÔntegreerde AC groepenverdeling. De Easy Plus is ontworpen voor mensen die de gemakken van een compleet energiesysteem willen, zonder tijd te hoeven besteden aan moeilijke technische procedures en de installatie van losse componenten.
Motorhome hersteller MTS Wenduine
Foto 2 : Victron Phoenix Multi Control Met dit paneel kunnen de MultiPlus en de Quattro op afstand bediend en uitgelezen worden. Geschikt voor het instellen van de PowerControl/PowerAssist stroomgrens van twee AC voedingsbronnen (bijvoorbeeld walstroom en een generator). Instel bereik met draaiknop : tot 16A (VE.Bus Multi Control 16/200A panel). Instel bereik "vast": tot 200A. De lichtsterkte van de LED's wordt automatisch aangepast aan het omgevingslicht.

Foto 3 : 4 maal BP zonnepaneel van 110W, goed uitgeruste energy voorzieneng is goed uitgerust op reis.

satelliet oyster met tv vlaanderen

camper lichtpanelen

BP zonnepanelen
Alle realisaties en montages MTS Wenduine klik HIER

Forest River Berkshire camper

camper Onan stroomgroep
Engine Cummins ISB turbo diesel 6.7 Liter 340 HP 1600 RPM 660 ft lbs. Torque 1600 RPM

MTS Wenduine is gespecialiseerd in : Plaatsen en aansluiten van extra batterijen in de wooncel van uw motorhome Plaatsen van fietsrek achteraan of in de garage van uw motorhome. Plaatsing van satellietantennes, met of zonder internet aansluiting via satelliet Onderhoud en herstellingen aan koelkast, verwarming, boiler, gasinstallatie. Camper chassis Dinitrol.

Monteren van LPG tanks of flessen, altijd met buitenaansluiting. Monteren van laders en omvormers alle merken, ook de slimme Victron. Plaatsen van lichtpanelen, op het dak van uw motorhome. Plaatsing van trekhaak of motordrager voor scooter of motor, op het chassis van uw motorhome Herstellingen van allerlei aard aan motorhomes of accessoires en toebehoren.
Herstellen of vervangen van wanden, dak, of vloer van campers, het zogenaamde carrosseriewerk.


motorhome herstellers terug naar Dream Amerikanen Foto´s copieren voor privaat gebruik toegestaan.
Om een foto op te slaan, klik met rechtermuisknop op de foto en kies opslaan als

Terug naar Herstellers klik links Terug naar Dream AMI klik rechts